Om affiliate-lenkene

Noen steder på denne bloggen vil du komme over lenker markert med en liten stjerne, slik: (*). Denne markøren betyr at lenken er en såkalt affiliate-lenke, hvor en liten andel av et eventuelt salg tilfaller meg.

For å unngå unaturlige lenker, har jeg tegnet meg opp til en ganske stor mengde slike programmer, for på den måten å kunne velge (nokså) fritt.

Annonsørene er solide firmaer og prissammenligningstjenester innen ulike bransjer:

Hoteller og overnatting: Booking.com, Hostelworld, DanCenter og Interhome

Flyreiser: Momondo

Bussreiser: Vy Nettbuss

Guidede turer: GetYourGuide og TUI

Bøker: Norli og ARK

Leiebiler: AutoEurope, Rentalcars og Cabin Campers

Annet: Storytel, Fotoknudsen og Babyshop

Hvorfor disse lenkene?

Håper er at dette på sikt skal finansiere i hvert fall en del av driften av denne bloggen. Med mindre jeg plutselig skulle få millioner av lesere, vil tida jeg bruker, garantert til å forbli ubetalt. Men bloggen koster også rene penger, blant annet til leie av domene, betaling til WordPress, og til et par funksjonaliteter (plugins) som jeg har tatt i bruk for å bedre din opplevelse av Det vonde liv.

Gjør ikke dette bloggen til reklame?

Nei. Jeg legger aldri inn lenker der det ikke passer inn, og skriver aldri om tekstene for å få skvist inn en ekstra affiliate-lenke. Teksten kommer alltid først, så blir lenka lagt inn (hvis jeg husker det) hvis den eventuelt skulle passe. Tips til bøker eller hoteller i bloggen er for altså lagt inn fordi jeg syns de fortjener det, ikke fordi jeg har tenkt å tjene noe. Så er det da også rimelig usannsynlig at jeg gjør det. Gjennom tidene har jeg for eksempel kun blitt tilskrevet fem salg av hotellovernatting.

Har du spørsmål?

Send meg en epost, så svarer jeg. Adressen er gglesnes@yahoo.no.