Om affiliate-lenkene

Noen steder på denne bloggen vil du komme over lenker markert med en liten stjerne, slik: (*). Denne markøren betyr at lenken er en såkalt affiliate-lenke, hvor en liten andel av et eventuelt salg tilfaller meg.

Annonsørene er solide firmaer og prissammenligningstjenester innen ulike bransjer:

Hoteller: booking.com

Flyreiser: momondo.com

Guidede turer: GetYourGuide

Bøker: Tanum

Leiebiler: europcar.com

Turutstyr: Outnorth.no

Med unntak av for turutstyr, som jeg personlig aldri har kjøpt på nett, er dette de samme nettsidene som jeg selv vanligvis bruker og som jeg gjerne anbefaler til andre. Så hvis jeg kan få en liten slant neste gang du kjøper noe fra dem, så…

Hvorfor disse lenkene?

Håper er at dette på sikt skal finansiere i hvert fall en del av driften av denne bloggen. Med mindre jeg plutselig skulle få millioner av lesere, vil tida jeg bruker, garantert til å forbli ubetalt. Men bloggen koster også rene penger, blant annet til leie av domene, betaling til WordPress, og til et par funksjonaliteter (plugins) som jeg har tatt i bruk for å bedre din opplevelse av Det vonde liv.

Gjør ikke dette bloggen til reklame?

Nei. Jeg legger aldri inn lenker der det ikke passer inn, og skriver aldri om tekstene for å få skvist inn en ekstra affiliate-lenke. Teksten kommer alltid først, så blir lenka lagt inn (hvis jeg husker det) hvis den eventuelt skulle passe. Tips til bøker eller hoteller i bloggen er for altså lagt inn fordi jeg syns de fortjener det, ikke fordi jeg har tenkt å tjene noe. Så er det da også rimelig usannsynlig at jeg gjør det. Gjennom tidene har jeg for eksempel kun blitt tilskrevet fem salg av hotellovernatting.

Har du spørsmål?

Send meg en epost, så svarer jeg. Adressen er gglesnes@yahoo.no.